Mr. M. (Marlou) Hut

Advocaat

Op de Rijksuniversiteit Groningen heb ik de master Nederlands recht, gespecialiseerd op het gebied van privaatrecht, met veel plezier gevolgd en afgerond. Tijdens mijn studie heb ik, om mij zo breed mogelijk te oriënteren en ervaring op te doen, gewerkt bij een groot advocatenkantoor in Groningen.

Toen ik in mijn privésfeer van heel dichtbij met letselschade te maken kreeg, heb ik gezien hoe belangrijk goede juridische hulp bij een ongeval is. Op dat moment heb ik de keuze gemaakt mij in dit rechtsgebied te specialiseren en mij zo goed mogelijk in te zetten voor letselschadeslachtoffers.

Vanwege mijn persoonlijke ervaringen, kan ik mij goed inleven in wat de slachtoffers ervaren tijdens een letselschadezaak.

Na een aantal jaren als letselschadejurist te hebben gewerkt, merkte ik dat ik de juridische diepgang in het werk als jurist miste. De advocatuur was daarom voor mij een mooie volgende stap. De ervaring die ik als jurist heb opgedaan in o.a. het letselschaderecht en de verdiepende opleidingen die ik tijdens mijn werk gevolgd heb, heb ik meegenomen in de advocatuur.

Hierbij heb ik er bewust voor gekozen om mij als zelfstandig advocaat aan te sluiten bij AbelnBron Advocaten.

Naast de letselschadepraktijk, behandel ik tevens arbeidsrechtelijke zaken en meer algemene kwesties van civielrechtelijke aard.