Mr. A.G.M. (Dianne) Abeln

Advocaat

Sinds 2003 ben ik werkzaam in de advocatuur. Ik heb mij vanaf het begin af aan bezig gehouden met arbeidsrecht en letselschade. Deze rechtsgebieden sloten destijds goed aan bij mijn werkervaring voordat ik advocaat werd, namelijk op het terrein van personeel & arbeid, arbeidsomstandigheden en veiligheid. Tot op de dag van vandaag heb ik affiniteit met deze rechtsgebieden waarin ik me verder ben gaan specialiseren. Het lijkt zo’n cliché maar letselschade en arbeidsrecht zijn voor mij aantrekkelijke rechtsgebieden omdat het altijd gaat om unieke situaties waarin mensen met een eigen persoonlijk verhaal zijn terechtgekomen. Hierbij verleen ik graag rechtsbijstand.

Nadat ik aanvankelijk verbonden ben geweest aan grotere en middel grote kantoren heb ik in 2014 bewust gekozen voor een eigen, klein en niche kantoor waarin ik mij geheel wijdt aan letselschade, aansprakelijkheidsrecht en arbeidsrecht. Sinds 2008 ben ik lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten, waarvan drie jaar als bestuurslid. Daarnaast ben ik lid van de ASP (Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade).

Ik zou mezelf willen omschrijven als toegankelijk, betrokken en oplossingsgericht. Zo nodig zal ik voor u procederen, maar voor het zover is zal ik trachten een regeling in der minne tot stand te brengen. In letselschadezaken lukt dit in 90% van de gevallen. Als cliënt bent u er immers meestal bij gebaat dat procedures worden voorkomen. Soms is het echter nodig om te procederen. Zo kan in letselschadezaken een geschil met de wederpartij redelijk snel en eenvoudig worden voorgelegd aan de rechter middels een deelgeschilprocedure. Dit doe ik indien nodig. Het realiseren van een maximale schadevergoeding of maximaal herstel in de situatie van voor het ongeval is altijd mijn doel.