Mr. M.L. (Marlet) Bron

Advocaat

Aan de Rijksuniversiteit Groningen heb ik Nederlands recht afgerond met de specialisatie Privaatrecht. De studie was me op het lijf geschreven, ik stond dan ook te popelen om de praktijk te ondervinden. Tijdens mijn studie ben ik daarom werkzaam geweest bij de Rechtswinkel, waar Groningen en omstreken terecht kan voor juridisch advies. Daarnaast ben ik zeer actief lid geweest bij de Juridische Faculteitsvereniging Groningen. Diverse commissies en een jaar bestuur. De Juridische Faculteitsvereniging heb ik in mijn hart gesloten. Ook nu tijdens mijn werkzame leven blijf ik betrokken bij deze vereniging. Het was voor mij een grote eer dat ik in 2013 werd benoemd tot erelid.

In 2007 ben ik afgestudeerd en gaan werken bij een groot advocatenkantoor in Groningen. Ik heb hier veel gezien en geleerd. Diverse rechtsgebieden passeerden de revue, maar altijd lag de nadruk op het Arbeidsrecht. Na een aantal jaren heb ik ervoor gekozen over te stappen naar een middelgroot kantoor. Een kantoor dat me zelfontplooiing bood. Bij dit kantoor heb ik de kans gekregen mij nader te specialiseren. In 2014 heb ik de specialisatieopleiding Arbeidsrecht aan de Grotius Academie mogen volgen die ik cum laude heb afgerond.

Na 10 jaar advocaat in loondienst te zijn geweest, heb ik in 2017 de stoute schoenen aangetrokken en de stap gezet mijn eigen praktijk te starten aan het Zuiderpark 12 te Groningen. Er is geen dag, geen moment spijt geweest. Met zoveel voldoening als ik mijn werk uitvoer gun ik een ieder.